SCHIMBURI, RETURNĂRI, RECLAMAȚII

RETURNĂRI

(renunțarea la comanda încheiata la distanță)

 

Ai o perioadă de 14 de zile pentru renunțarea la comanda încheiata la distanță (retur comanda). Perioada începe cu data când ai primit obiectul comenzii. În 14 de zile trebuie să ajungă la noi declarația de renunțare la comanda. Trebuie printata și să o puneți in pachet.

Trebuie să returnați în cel mult 14 zile de la anularea comenzii (renunțarea la comanda încheiata la distanță). De asemenea, este necesar să returnați oferta (de exemplu, cadouri. etc.) dacă le-ați primit în comandă.

Pașii pentru a returna o comandă:

 1. Trimiteți-ne un email , cum că doiți returnarea, în care să indicați numărul comenzii și numele produsului pe care doriți să-l returnați
  E-mail: shop@maribella.ro

 2. Complectați, printați si o puneti in colet Declarația de renunțare a comenzi (Retur PDF Form) Atenție! Toate campurile de pe declaratie trebuie complectate obligatoriu.

 3. Trimiteți coletul înapoi la adresa noastră prin cea mai ieftină formă de expediere:
  REXO Radosław Gałuszka
  ul. Grażyńskiego 40
  43-300 Bielsko-Biała
  Polonia
  tel. +48 519 410 510, +40 0312296260 

 4. Consumatorul suportă costurile de livrare a bunurilor către vânzător.

   

 

Returnarea banilor va avea loc nu mai târziu de 14 zile începând cu data de renunțare la comanda. Vă informăm că putem opri trimiterea banilor până când obiectele comandate nu vor fi recepționate, sau până când nu veți trimite dovada de expediere – în funcție de evenimentul care va avea loc mai întâi.

 

Contact în cazul returnărilor:
shop@maribella.ro
tel. +40
0312296260
luni – vineri: 09:00 – 17:00

 

ATENȚIE! Consumatorul suportă responsabilitatea pentru micșorarea valorii obiectului contractului ca urmare a utilizării acesteia într-un mod care depășește gradul de uzură obișnuit pentru înțelegerea caracterului, a proprietăților și a funcționalității obiectului. Ambalajul (cartonul) este un element inseparabil al produsului.

 

 

SCHIMBURILE

Produsele nu pot fi schimbate. Datorita acestui inconvenient punem la dispozitia Dvs. returnarea definitive a acestora în conformitate cu procedura de renunțare la contractul încheiat la distanță, care a fost prezentată mai sus (pct. RETURNĂRI) și efectuarea unei noi comenzi.

 

RECLAMAȚII

Reclamația va fi soluționată de către un specialist noștrii. Termenul de soluționare a reclamației este de 14 zile de la primirea produselor – în acest timp te vom informa asupra modului de soluționare a reclamației.

La colet trebuie să anexați formularul de reclamație completat (Reclamație PDF Form) și o copie a dovezii de achiziție. Noi vom acoperi cheltuielile de returnare, daca va decideti sa-l trimitei printr-un curier recomandat de noi.

 

Contact:
shop@maribella.ro
tel. +40
0312296260
luni – vineri: 09:00 – 17:00

 

NU pot fi obiectul reclamației:

 • defectele apărute ca urmare a alegerii unei măsuri neadecvate;
 • defectele apărute ca urmare a utilizării produsului într-un mod inadecvat cu destinația sa;
 • ghetele folosite în afara obiectelor sportive (sală, sală de gimnastică, gazon artificial, stadioane);
 • uzura naturală a produsului;
 • uzurile mecanice (abraziuni, tăieturi);
 • defectele apărute ca urmare a lipsei întreținerii și conservării produsului;
 • avariile apărute ca urmare a utilizării conștiente a produsului în ciuda observării apariției acestora.