Aviz juridic

REXO Radoslaw Galuszka
Gen. Stanislawa Maczka 9
43-300 Bielsko-Biala
Poland
Telefon: +40 0312296260
e-mail: shop@maribella.ro
NIP: 9372568612

 

Comisia Europeană pune la dispoziție o platformă de soluționare extrajudiciară a litigiilor (“platforma ODR”), accesibilă la adresa https://ec.europa.eu/odr.

 

 

Informații juridice privind site-ul magazinului Maribella.ro

Toate materialele și informațiile publicate pe acest site web al magazinului (în special: texte, fotografii, descrieri tehnice etc.) fac obiectul drepturilor de autor și aparțin entității menționate mai sus (în continuare: Vânzătorul) sau sunt utilizate de către Vânzător cu acordul proprietarilor acestora. Copierea, distribuirea sau interpretarea publică este posibilă numai cu acordul vânzătorului. Consimțământul acordat nu poate fi transferat către alte entități și poate fi revocat în orice moment.

Vânzătorul nu este responsabil pentru conținutul altor site-uri web către care sunt furnizate link-uri pe site-ul web al magazinului vânzătorului. La momentul plasării linkurilor externe pe pagina noastră de magazin, nu am observat niciun conținut care să încalce legea la adresa țintă.

Cu toate acestea, nu suntem responsabili pentru existența unui astfel de conținut pe alte site-uri web, deoarece aceste site-uri web nu reprezintă conținutul nostru și nu ne asumăm nicio obligație de a le verifica sau monitoriza.